rolgordijnen_decokay_design_romantisch20200703154046.webp

Moderne raamdecoratie voor een romantisch interieur

Een bloemetjesgordijn in jouw huiskamer? Jazeker! In een romantische woonstijl is raamdecoratie een belangrijke sfeermaker. Bloemen passen daar helemaal bij. Heb je geen groene vingers? Geeft niets! Lees snel verder hoe je ook zonder bloemen, jouw interieur nog romantischer maakt. 

Met raamdecoratie bepaal je hoeveel licht en privacy je hebt op elk moment van de dag. Maar dat is nog niet alles: gordijnen, shutters, vitrage of rolgordijnen zijn echte smaakmakers in je interieur. Dus rest de vraag: hoe romantisch wil je het hebben?

Bloemen vormen een ideaal dessin voor gordijnen, omdat je hiermee de sfeer zacht en romantisch houdt, en tegelijkertijd kunt spelen met kleur. Laat je dezelfde kleuren terugkomen in je meubels, dan zorg je voor eenheid en rust.

Wil je een echte romantische eyecatcher? Kies dan gordijnen die dezelfde kleur hebben als je muur. Dit ton-sur-ton-effect zorgt elke dag voor een echt wow-moment. Ga je voor gedurfd? Kies dan voor een uitgesproken kleur zoals violet of paars, waarmee je warmte en gezelligheid creëert én een echt statement maakt.

Je kunt ook kiezen voor wat minder zichtbare raamdecoratie, zoals vitrage of een doorzichtig rolgordijn. Zo geniet je wel van het daglicht, en kun je een zachte kleur kiezen die de romantische sfeer perfect aanvult. Ook shutters zorgen voor een rustig effect, waarmee je optimaal geniet van het daglicht. Met of zonder gordijnen passen ze bij een sfeer die romantiek uitademt. 

Hoeveel romantiek breng jij in huis?

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:30
09:30
09:30
09:30
09:30
gesloten

17:30
17:30
17:30
17:30
17:00

Jouw Decokay