dd_plisse_duette20220422144048.webp

Wat voor raambekleding kiezen

In de Decokay Design-collectie heb je volop keuze aan raambekleding. Behalve decoratief is harde raamdecoratie vooral ook licht werend en kan het warmte werend werken.

Ben je er nog totaal niet uit wat je voor de ramen hangt?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

Daarnaast biedt het privacy en heeft het een isolerende werking. De bediening is handmatig of met een elektromotor. Ook kan de raambekleding worden bevestigd met een klemsysteem. Maak vooral gebruik van de gratis meetservice die Decokay biedt bij aanschaf van raambekleding. Ook bieden wij tegen vergoeding montageservice aan.

De collectie bestaat uit:

Dupligordijnen, gekenmerkt door de honingraatstructuur, bestaan uit twee lagen stof. Door deze dubbele textiellaag hebben dupligordijnen een isolerende werking en worden omgevingsgeluiden gedempt.

Plissé Shades bestaan uit een enkelvoudige laag textiel. Net als dupligordijnen zijn ook de plisségordijnen in vele variaties leverbaar.

Horizontale jaloezieën zijn met verschillende lamelbreedtes leverbaar waardoor de inkijk groter of juist smaller wordt. Het aanbod bestaat uit houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en kunststof jaloezieën (ook geschikt voor vochtige ruimtes).

Verticale jaloezieën kunnen in diverse kleuren en motieven in textiel, aluminium en pvc/ kunststof worden geleverd.

Rolgordijnen zijn in vele variaties verkrijgbaar met diverse afwerkingen in de randen (schulprand, sierringen) en roedes, (on)beklede onderlatten en met of zonder sierkap.

Vouwgordijnen zijn er in twee verschillende modellen. Bij het ene model trekt de stof zich op bij elke balein. Bij het tweede model trekt de stof zich om de balein op. Kijk voor het effect hiervan in de winkel.

Multishades zijn rolgordijnen uitgevoerd in een dubbele laag stof met een aantal horizontale delen, die ten opzichte van elkaar afgesteld kunnen worden.

Deel dit artikel

Ben je er nog totaal niet uit wat je voor de ramen hangt?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:30
09:30
09:30
09:30
09:30
gesloten

17:30
17:30
17:30
17:30
17:00

Jouw Decokay