sikkens_alpha_recycle_mat_beeld_1980x1005px420220328162752.webp

Sikkens Alpha Rezisto Mat: extra bescherming tegen vuil en vet

Sikkens Alpha Rezisto Mat is een zeer matte muurverf die extra bescherming tegen vuil en vet biedt. Een ware krachtpatser onder de matte muurverven.

Deze muurverf is ultiem vuilafstotend en optimaal reinigbaar. Door de water-, vuil- en vetafstotende eigenschappen blijft de muur schoon, ook in ruimtes die het zwaar te verduren hebben. Viezigheid en vlekken kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden zonder dat de verflaag wordt aangetast. Deze beschermende verf biedt dé oplossing tegen dagelijkse invloeden zoals vettige handen, eten en schoenstrepen. De Alpha Rezisto Mat is dan ook uitermate geschikt voor ruimten die intensief gebruikt worden, zoals de hal en keuken.

Stain Shield Technology
Wat maakt deze verfsoort uniek? Veel verfsoorten zijn vlekwerend. De Stain Shield Technology maakt de Alpha Rezisto Mat vuilafstotend. De technologie zorgt voor een permanente barrière zodat vuil, vet, vloeistoffen en vlekken niet kunnen binnendringen in het oppervlak. De vloeistof blijft, net als bij outdoorkleding, aan het oppervlak en druppelt zo naar beneden. Hierdoor is de Alpha Rezisto Mat zeer goed reinigbaar. Op lange termijn behoudt de muurverf zijn matte uitstraling, ook als je hem vaker reinigt, het glanst dus niet op.

Heb je een huis waarin wordt geleefd? Veel kindervoeten over de vloer? Deze muurverf is goed bestand tegen zwarte strepen van schoenen. Hierdoor blijven muren langer mooi en is overschilderen minder vaak nodig. Ook beschermt deze muurverf tegen water, vuil en vet.

Door de extreme vuilafstotendheid is deze muurverf ideaal voor ruimtes die onderhevig zijn aan hoge dagelijkse belasting. Niet voor niets is deze muurverf ook geschikt om toe te passen binnen bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen en horecagelegenheden. Daarnaast is het uitstekend toepasbaar in keukens en (trappen)hallen en kan het in elke gewenste kleur worden gemengd. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:30
09:30
09:30
09:30
09:30
gesloten

17:30
17:30
17:30
17:30
17:00

Jouw Decokay